Mε αφορμή τη διεξαγωγή ποινικής δίκης, την ερχόμενη Δευτέρα 13-05-2019 και ώρα 09:00 π.μ. στο Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, για την γνωστή σε όλους μας υπόθεση των δυο μεγάλων κλοπών σε βάρος  γουναρικών της επιχείρησης «MARCO VARNI», τον Οκτώβριο του 2013 και τον Νοέμβριο του 2017, η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας επαναλαμβάνει ότι βρίσκεται στο πλευρό της γουνοποιητικής επιχείρησης.

Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχόλησε και εξακολουθεί να απασχολεί έντονα ολόκληρο τον κλάδο της γούνας διότι από την εξιχνίαση του εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πολυμελή ομάδα ατόμων Σέρβικης καταγωγής που δρα μεθοδευμένα, οργανωμένα, με ιδιαίτερα μέσα και σχέδιο δράσης και διαφυγής με τα κλοπιμαία γουναρικά.

Όλα αυτά τα γεγονότα αναστάτωσαν ολόκληρο τον κλάδο της γούνας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο φόβος και η ανησυχία διατηρούνται μέχρι και σήμερα. Μοναδική ελπίδα προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία και ασφάλεια σε όλα τα μέλη του κλάδου της γούνας είναι η εξάλειψη και αποτελεσματική καταστολή τέτοιου είδους εγκληματικών φαινομένων μέσα από τους αρμόδιους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here