Από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, οπότε έκλεισε ο α’ γύρος του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, οι 13 ομάδες που την πλαισιώνουν, δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να ακολουθήσουν την- εδώ και πολλά χρόνια- τακτική της Ε.Π.Σ.Κ. να διακόπτει τις αγωνιστικές δραστηριότητές τους για ένα μήνα, ελέω, φυσικά, των εορτών Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος  

Ωστόσο, η παρατεταμένη βαρυχειμωνιά στην περιοχή μας, γεγονός είναι, ότι αποτέλεσε την αιτία για την απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ. να παρατείνει για δύο ακόμη εβδομάδες την έναρξη του πρωταθλήματος τόσο στην κατηγορία των «μεγάλων» όσο και των «μικρών» του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Εντούτοις, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, το προσεχές Σάββατο, αναμένεται να ανοίξει η αυλαία του β’ γύρου στην Α’ κατηγορία, στο πλαίσιο της οποίας δεσπόζει το ντέρμπι «Ηρακλής» Πολυκάρπης- «Αστραπή» Μεσοποταμίας.

Στην εν λόγω, λοιπόν, αναμέτρηση στρέφονται τα βλέμματα των φίλων του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, ενώ το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής ημέρας περιλαμβάνει και άλλα ενδιαφέροντα ματς, όπως π.χ. το παιχνίδι «Ομόνοια» Βογατσικού- «Γράμμος» Μαυροχωρίου.

Οι παραπάνω, πάντως, δύο αναμετρήσεις αφορούν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και δύο ματς που σχετίζονται με την «ουρά» της βαθμολογίας και δεν είναι άλλα από τις «μάχες» σε Τοιχιό και Κορησό μεταξύ Α.Ε. Βιτσίου- Κρόνου και «Δόξας» Κορησού- «Δόξας» Αμπελοκήπων.

Τέλος, τον… κύκλο των αγώνων της 14ης «στροφής» κλείνουν τα παιχνίδια Α.Ε. Γραμμοχωρίων- Πεντάβρυσος και Νταηλάκη- Κάστωρ, ενώ ρεπό έχει ο δεύτερος στη βαθμολογία Παναργειακός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here