Κυκλοφόρησε, μέσω του YouTube, το δεύτερο κομμάτι της νεοσύστατης Καστοριανής μπάντας με το όνομα «Κούπες». Πρόκειται για την διασκευή του κομματιού «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι» του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Είναι η δεύτερη κυκλοφορία του συγκροτήματος που συστήθηκε αυτό το καλοκαίρι μέσω της κυκλοφορίας του κομματιού με όνομα «Αρπακτικά», το οποίο απέσπασε πολύ καλές κριτικές, αλλά και μέσω των εμφανίσεων του καλοκαιριού πλάι σε μεγάλα ονόματα, όπως η Ματούλα Ζαμάνη και ο Νίκος Ζωιδάκης. Στα πλαίσια της κυκλοφορίας της διασκευής του «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι» η μπάντα ευχαριστεί θερμά όσους εργάστηκαν γι’αυτό:

Εικονοληψία: Στέλιος Χιώτης, επεξεργασία video: Μ.Στεφανίδης-Κ.Μπουχάγιαρ, μίξη-Master: Αλέξανδρος Λυκοστράτης – Voodoo Project Studio. Πλήκτρα έπαιξε ο Αριστοτέλης Δώδας. Τα γυρίσματα έγιναν στο Grandmaster Studio, υπεύθυνος επικοινωνίας: Κορωνιάδης Χρήστος.

Ακούστε τη διασκευή, παρακάτω:

Οι «Κούπες» είναι ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς. Ξεκίνησαν την πορεία τους το 2018 μέσω μιας σύμπραξης ιδεών και καινοτομιών 5 μουσικών με πλούσιο μουσικό βιογραφικό. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας μπάντας που συνδυάζει σύγχρονα ακούσματα αλλά και με παραδοσιακές πινελιές και πειραματισμούς. Όλα αυτά, κάτω από ένα ροκ πρίσμα που δίνει μια μοναδικότητα στον ήχο. Στα φωνητικά βρίσκουμε την Αθηνά Δέλλιου, στην κιθάρα και στα δεύτερα φωνητικά βρίσκουμε τους Μπάμπη Στεφανίδη και Αχιλλέα Παρζίγκα, στο μπάσο βρίσκεται ο Σάκης Σαράφας και στα τύμπανα είναι ο Χρήστος Πολύζος.

Αρπακτικά:

Περισσότερα για τις «Κούπες»:
Facebook: https://www.facebook.com/koupestheband/
Instagram: @koupesbandofficial
E-mail: [email protected]

rockoverdose.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here