Στόχος η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση

Τα σπουδαία πράγματα στις επιχειρήσεις, δεν γίνονται ποτέ από ένα άτομο· γίνονται από μια ομάδα ανθρώπων

Steve Jobs

Το 2020 είναι η χρονιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων. Κι όχι μονάχα για το προφανές, το κακό. Αλλά και γιατί όλοι μας, λιγότερο ή περισσότερο, συνειδητοποιήσαμε πως η έννοια του «μαζί» δεν είναι κούφια λόγια στην πράξη ή ένα καλό σλόγκαν για δράσεις και πετυχημένα στιχάκια.

Η συνεργασία αποδεικνύεται το Α και το Ω στη ζωή μας και ο ρόλος του Τύπου, πιο ουσιώδης και ζωτικός από ποτέ, δε θα μπορούσε παρά να περνά και να υπάρχει μέσα από την συνεργασία.

Η «Μακεδονία της Κυριακής» και το makthes.gr με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν σε όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά, τη συνεργασία τους με τα πλέον έγκυρα και έγκαιρα ΜΜΕ της Βόρειας Ελλάδας και τη δημιουργία του Δικτύου Μακεδονίας – Θράκης.

Το Δίκτυο, το οποίο βρίσκεται ήδη στον διαδικτυακό αέρα, δημιουργήθηκε ακριβώς γιατί οι άνθρωποι της «Μακεδονίας – Ενημέρωση», του Ομίλου που εκδίδει την ιστορική κυριακάτικη εφημερίδα, τη free press «Θεσσαλονίκη» και φυσικά το makthes.gr, αντιλαμβάνονται την αξία της συνεργασίας και κυρίως το γεγονός πως ό,τι συμβαίνει μερικά χιλιόμετρα μακριά μάς αφορά στον ίδιο βαθμό με ό,τι γίνεται στη γειτονιά μας, στην πόλη μας.

Οι άνθρωποι της «Μακεδονίας» με το βλέμμα στο μέλλον και έχοντας το βάρος αλλά και τη χαρά της ευθύνης του πιο ιστορικού δημοσιογραφικού τίτλου στη χώρα, θέλουν η επόμενη ημέρα να βρει τη Θεσσαλονίκη πιο δυνατή και στο κέντρο των γεγονότων. Αυτό, όμως, δε θα μπορούσε να συμβεί χωρίς εμείς και οι αναγνώστες μας να γνωρίζουμε όλα όσα συμβαίνουν από το πιο μικρό χωριό του Κιλκίς μέχρι τους πρόποδες του Ολύμπου κι από την ακριτική Ροδόπη έως τη Δυτική Μακεδονία.

Γι’ αυτό, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία, η «Μακεδονία» και το makthes.gr αποτελούν πλέον τον κόμβο της ενημέρωσης που φέρνει κοντά όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη μ’ ένα «κλικ».

Στο Δίκτυο Μακεδονίας – Θράκης, το οποίο φιλοξενείται στο makthes.gr ανήκουν:

Νομός Σερρών epilogestv.gr

Νομός Κιλκίς maxitis.gr

Νομός Ξάνθης xanthinews.gr

Νομός Δράμας xronikadramas.gr

Νομός Κοζάνης kozanilife.gr

Νομός Καβάλας kavalanews.gr

Νομός Πιερίας olympusmera.gr

Νομός Πέλλας logospellas.gr

Nομός Χαλκιδικής xalkidikipolitiki.gr

Νομός Έβρου evros24.gr

Νομός Καστοριάς sentra.com.gr

Νομός Ροδόπης paratiritis-news.gr

Νομός Γρεβενών star-fm.gr

Νομός Φλώρινας neaflorina.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here