Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει την ίδρυση τοπικής οργάνωσης στην Καστοριά παρουσία του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Αλεξίου
Σε μια περίοδο όξυνσης των ακραίων συντηρητικών πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι αναγκαίο να οργανώσουμε τον αγώνα των νέων για να σταματήσουμε την ακροδεξιά κατρακύλα και την εξυπηρέτηση των οικονομικών ελίτ σε βάρος μας.

Το επόμενο διάστημα στοχεύουμε να συναντηθούμε με εκατοντάδες νέους-ες σε όλο τον νομό με σκοπό να αγωνιστούμε μαζί για να υπερασπιστούμε τις ανάγκες μας.

Επιδιώκουμε να διαμορφώσουμε έναν καινούριο τύπο σχέσεων των νέων με την πολιτική, με άμεση συμμετοχή και παρέμβαση, κόντρα στις πελατειακές λογικές που διακατέχουν άλλα κόμματα. Θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε πρωτοπόρα δράση και παρέμβαση σε μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους νέους της περιοχής, όπως η αντιμετώπιση της κρίσης του Κορονοϊού, η ανεργία των νέων, η προστασία του περιβάλλοντος, ο πρωτογενής τομέας, η υπεράσπιση της εργασίας και φυσικά της δημόσιας-δωρεάν εκπαίδευσης.

Θέλουμε να δώσουμε ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό περιεχόμενο στους μικρούς και μεγάλους πολιτικούς αγώνες της εποχής μας προκειμένου να δημιουργήσουμε τον νέο κόσμο, στον οποίο εμείς, η γενιά μας και οι επόμενες γενιές θα κληθούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν.

Για την ίδρυση της τοπικής οργάνωσης μίλησαν ο συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Διονύσης Μωυσίδης, ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Αλεξίου. η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου και τα μέλη της οργάνωσης Αγγελική Τσακάλη και Χρήστος Στασινόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here