Σε προληπτικά αναστολή της λειτουργίας του προχώρησε το cafe SUNDAY στην Καστοριά. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Για τις επόμενες ημέρες το café Sunday στην οδό Γράμμου στην Καστοριά, θα παραμείνει κλειστό από αύριο Σάββατο 14-3-2020, στο πλαίσιο των γενικών μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού, για καθαρά προληπτικούς και λόγους σεβασμού της δημόσιας υγείας. Στην δύσκολη αυτή περίοδο οφείλουμε όλοι να λειτουργήσουμε αίσθημα ευθύνης και απόλυτη σοβαρότητα, επισημαίνει η διεύθυνση του καταστήματος, ζητώντας την κατανόηση των πελατών».

 

Να σημειωθεί ότι σε προληπτική αναστολή της λειτουργίας του προχώρησε το Daily Corner στον πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση»

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Image may contain: text

Επίσης σε προληπτική αναστολή της λειτουργίας τους προχώρησαν τρία καταστήματα εστίασης της Καστοριάς, το Εν Καιρώ, η Σβούρα και ο Πασατέμπος

Όπως αναφέρει η κοινή ανακοίνωση: «Ήταν μακριά και πλησίασε, εν τέλη είναι δίπλα μας… το περιμέναμε… και τώρα μπορούμε να το περάσουμε, απλά να το θέλουμε και να το επιδιώξουμε… Αναστέλλουμε τη λειτουργία των επιχειρήσεων μας έως νεοτέρας… Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here