Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση στελεχών του Δήμου που σχετίζονται με τον τραπεζικό κλάδο, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος σχεδιάζει άμεσα να καταργήσει το κατάστημα που λειτουργεί στην πόλη του Άργους Ορεστικού.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και σωρεία αντιδράσεων, καθώς εξυπηρετεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό πολιτών και επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Δήμος Άργους Ορεστικού είναι ο πρώτος σε γεωγραφική έκταση Δήμος του νομού Καστοριάς, ο οποίος περιλαμβάνει 37 οικισμούς, ενώ από το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετούνται οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το Διεθνές Αεροδρόμιο «Αριστοτέλης», το Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙ.ΠΑ.), τις δεκάδες καθετοποιημένες γουνοποιητικές επιχειρήσεις που εδρεύουν στον κόμβο Εγνατίας, το μεγαλύτερο Κέντρο Υγείας στον Νομό, καθώς και τις πλείστες επιχειρήσεις της γειτονικής Αλβανίας.
Η κατάργηση του καταστήματος Άργους Ορεστικού αποτελεί προσβολή για τους κατοίκους της ακριτικής μας περιοχής, καθώς χρόνια τώρα το υποστήριζαν και το υποστηρίζουν μέσα από το υστέρημά τους. Το πλήγμα που θα επιφέρει θα είναι μεγάλο, γι’ αυτό θεωρείστε δεδομένη τη δυναμική αντίδραση του Δήμου, των πολιτών και των φορέων του.

Ο Δήμαρχος

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here