Εκτός από τον 35χρονο που κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, την τελευταία του πνοή άφησε και ένας 75χρονος στον «Ευαγγελισμό»

Τους 119 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς ΄δυο ασθενείς άφησαν την τελευταία τους πνοή το πρωί της Τρίτης.

Ο ένας ασθενής, μάλιστα, ήταν 35 ετών και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Ο άτυχος 35χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 35χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο στις 15 Απριλίου και δύο ημέρες μετά εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε. Ο δεύτερος νεκρός είναι ένας 75χρονος άνδρας που νοσηλευόταν από τις 27 Μαρτίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και έπασχε και από κολπική μαρμαρυγή.

Το βράδυ της Δευτέρας λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα για 116 νεκρούς είχε γίνει γνωστό ότι πέθανε και ένας 86χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και είχε υποκείμενο νόσημα (καρδιολογικό πρόβλημα).

Ο επικεφαλής των ειδικών του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στη χώρα σε 2.245.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here