Η συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου στο ψευδοαφήγημα του “Μακεδονισμού” όπως αυτό εκπέμπεται από κύκλους της γειτονικής χώρας και αυτό το βλέπουμε σιγά σιγά να ξετυλίγεται και από γεγονότα και όποιος κατάλαβε …κατάλαβε.

Υποστηρίζω και εγώ σθεναρά την σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή αλλά με αμοιβαιότητα σεβασμού και όχι τις τρικλοποδιές που θα δούμε λόγω της κακής συμφωνίας που έφερε χωρίς συναίνεση ο Α.Τσίπρας.

Με αφορμή λοιπόν την κυβερνητική κρίση που επέρχεται και τα όσα γραφικά και τραγελαφικά βλέπουμε να εξελίσσονται, με μετακινήσεις ή επερχόμενες μετακινήσεις Βουλευτών η λύση είναι μια.

Εκλογές.

Εκλογές πριν προλάβει να έρθει στην Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών. Ή αλλιώς αν βρεθεί τρόπος να έρθει τελικά στην Βουλή που είναι και το πιθανότερο πετάξτε στον κάλαθο των αχρήστων την συμφωνία!

Η προσπάθεια βελτίωσης κάποιων όρων τουλάχιστον έχει την σημασία του παρόλο που ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεσμεύσει την χώρα με μια υπογραφή σε διεθνή συμφωνία με όσες δυσκολίες συνεπάγονται από αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here