Κάθε δημόσιο αξίωμα που καταλαμβάνει κάποιος σημαίνει αυτόματα και μια σειρά υποχρεώσεων. Είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα κληθείς να πάρεις και δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις. Πάντα όμως με γνώμονα το συμφέρον των πολλών. Δυστυχώς στην πολιτική, είτε μιλάμε για την κεντρική σκηνική είτε σε αυτό διοικητικό επίπεδο, πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται τη ρήξη κυρίως γιατί μάθανε σε λάθος νοοτροπίες στο παρελθόν. Δυστυχώς για να πάει ένας τόπος μπροστά χρειάζονται και δύσκολες αποφάσεις αλλά κυρίως χρειάζεται τα άτομα που θα μπορέσουν να τις στηρίξουν. Αν δεν αλλάξουμε τις λανθάνουσας νοοτροπίες δεν υπάρχει ελπίδα για το μέλλον.

Κίμων Μηταλίδης / Facebook

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κ. Μηταλίδης: Αν δεν αλλάξουμε τις λανθάνουσας νοοτροπίες δεν υπάρχει ελπίδα……………..
    ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΑΘΟΣ ( ΟΧΙ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΕΣ) ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΣΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ…..ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.-
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ,ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ…….ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ , ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here