Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, στην τρίτη του συνεχόμενη θητεία συνεχίζει με την ίδια διάθεση για προσφορά στον τόπο του. Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του έως και σήμερα, υπηρετεί με ζήλο, σθένος, τιμιότητα και με όλες του τις δυνάμεις το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο το συμφέρον των Δημοτών του.

Η βραδινή χιονόπτωση και ο πρωινός παγετός, μετέτρεψαν δρόμους και αύλειους χώρους των σχολείων σε παγοδρόμια!  Ο Δήμαρχος εκτιμώντας εγκαίρως την κατάσταση, από την 6η πρωινή ενημέρωσε εκπαιδευτικούς και γονείς πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν. Για πολλοστή φορά ο Δήμαρχος, ενεργοποίησε με εξαιρετική ταχύτητα τα κοινωνικά αντανακλαστικά του, προτάσσοντας για μία ακόμη φορά την ασφάλεια παιδιών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Παράλληλα από το πρωί συνεργεία του Δήμου, ρίχνουν τις απαραίτητες ποσότητες αλατιού και καθαρίζουν τις εισόδους των διδακτηρίων, ώστε τη Δευτέρα τα σχολεία να επαναλειτουργήσουν, αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.Αυτό θα πει προγραμματισμός, οργάνωση και νοικοκυροσύνη!Κύριε, Δήμαρχε, είσαι παράδειγμα προς μίμηση!

Το δίτροχο της εικόνας, έξω από το σχολείο, “έμεινε”  παγωμένο αποβραδίς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here