Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις κατοίκων για την μεταφορά προσφύγων και μεταναστών σε περιοχές της ενδοχώρας. Κάτοικοι της Νάουσας στην Ημαθία συγκεντρώθηκαν τα μεσάνυχτα προκειμένου να εμποδίσουν την διέλευση περίπου τριών λεωφορείων με μετανάστες και πρόσφυγες.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις κατοίκων για την μεταφορά προσφύγων και μεταναστών σε διάφορες περιοχές της ενδοχώρας. Κάτοικοι της Νάουσας στην Ημαθία συγκεντρώθηκαν τα μεσάνυχτα προκειμένου να εμποδίσουν την διέλευση περίπου τριών λεωφορείων με μετανάστες και πρόσφυγες.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, 80 με 100 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν, γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ, στην διασταύρωση του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, πιθανότατα για να εμποδίσουν την έλευση λεωφορείων που μεταφέρουν αιτούντες άσυλο, ύστερα από σχετική πληροφορία που φαίνεται να κυκλοφόρησε και τελικώς αποδείχθηκε αναληθής.

Οι συγκεντρωθέντες έμειναν στο σημείο έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και αποχώρησαν μεμονωμένα, όπως αναφέρουν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, χωρίς να υπάρξουν εντάσεις.

Σε σχηματισμό κομβόι έκαναν διέλευση με τα αυτοκίνητά τους από κεντρικούς δρόμους μπροστά από τα ξενοδοχεία που φιλοξενούν πρόσφυγες, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν επιθυμούν τη φιλοξενία προσφύγων στην περιοχή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here