Δευτέρα, 12-10-2020
Μέτωπο κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα από το μεσημέρι της Δευτέρας έως το απόγευμα της Τρίτης. Τη Δευτέρα ισχυρότερες βροχές και καταιγίδες με πιθανές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και από τη νύχτα και το πρωί της Τρίτης στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

Άνεμοι, Νοτιάδες, στα πελάγη 7-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 10 έως 27, στις νησιωτικές περιοχές από 17 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί συννεφιά με λίγες βροχές, τη νύχτα ισχυρές βροχές με πιθανή καταιγίδα. Οι άνεμοι Νοτιάδες 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά από το απόγευμα βροχές, τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι Νοτιάδες 6-8 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς.

Τρίτη-Τετάρτη, 13-14/10/2020
Την Τρίτη βελτίωση στη δυτική Ελλάδα, συννεφιά με βροχές και καταιγίδες στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και το Αιγαίο. Την Τετάρτη βελτιωμένος καιρός, εξαίρεση με λίγες βροχές η δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι Νοτιάδες, την Τρίτη 6-8, στο Αιγαίο 9 Μποφόρ, την Τετάρτη εξασθενούν στα 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Πέμπτη έως Σάββατο, 15-17/10/2020
Την Πέμπτη, καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση η δυτική Ελλάδα με συννεφιά και τοπικές βροχές. Την Παρασκευή και το Σάββατο, κακοκαιρία με συννεφιά βροχές και καταιγίδες στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι έως την Παρασκευή θα πνέουν Νοτιάδες 5-7, από το Σάββατο Βοριάδες 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς σημαντική αλλαγή.

makthes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here