Με παιδικά χαμόγελα, γονείς και δασκάλους γέμισε σήμερα το προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου Άργους Ορεστικού, όπως και κάθε σχολείο, για τον προγραμματισμένο Αγιασμό, με τον οποίο ξεκινά και η φετινή σχολική χρονιά!

Με την χαρακτηριστική παιδική ”αγωνία” από τα ”πρωτάκια” και την άνεση, τα χαμόγελα και τα παιχνίδια της πρώτης μέρας, των υπόλοιπων παιδιών, που αντάμωσαν ξανά σήμερα για πρώτη φορά στο χώρο του σχολείου, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά στην αυλή του 3ου δημοτικού σχολείου Άργους Ορεστικού.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πασχάλης Μουτζίκης της ενορίας Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού, τον οποίο εκτός από τους μικρούς μαθητές, παρακολούθησαν πλήθος γονέων,  τα μέλη του διδακτικού προσωπικού, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Τον δήμο Άργους Ορεστικού εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας κα Κωνσταντίνα Σταυροπούλου και ο σύμβουλος κ. Νίκος Χατζηκυριακίδης ενώ παρούσα φυσικά τόσο με την ιδιότητα της εκπαιδευτικού του σχολείου αλλά και αυτή του συμβούλου ήταν η κα. Αφροδίτη Μπελονάκη, και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εκπροσώπησε η θεματική Αντιπεριφερειάρχης  Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος η κ. Καλλιόπη Κυριακίδου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο διευθυντής του σχολείου Βασίλης Καραμανίδης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους και ευχαρίστησε θερμά τους γονείς των παιδιών για την παρουσία τους στην τελετή του Αγιασμού που σηματοδοτεί την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here