Μετά το σάλο που προκάλεσε ο διορισμός στο Ελληνικό Κοινοβούλιο της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, «παγώνει» με παρέμβαση του Μαξίμου η απόφαση.

Οι σφοδρές αντιδράσεις από σχεδόν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα έφεραν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση που έσπευσε να μπλοκάρει τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και συζύγου του υπόδικου Νίκου Μιχαλολιάκου.

Είχε προηγηθεί η απόφαση του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, που αν και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, δεν πρόκειται να υλοποιηθεί καθώς όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα από τον ίδιο, η Ελένη Ζαρούλια «δεν πρόκειται να αναλάβει υπηρεσία και να εκδοθεί πράξη ανάληψης καθηκόντων». 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «Εφ.Συν.», ο αρχηγός της ναζιστικού μορφώματος Νίκος Μιχαλολιάκος, έκανε χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος και αντικατέστησε διορισμένο μετακλητό υπαλλήλο της Χ.Α με την σύζυγό του.

«Είναι αυτονόητο ότι μετά την δικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου θα δρομολογηθούν άμεσα οι ενδεδειγμένες τροποποιήσεις στον Κανονισμό της Βουλής», φρόντισε να δηλώσει ο Κ. Τασούλας, προαναγγέλοντας την οριστική ακύρωση του διορισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here