Η κρίσιμη σημερινή συνεδρίαση έλαβε τέλος πριν από λίγο, ο πρόεδρος της ομάδας Ναούμ Δίτσιος θα αποτελέσει παρελθόν καθώς στο συμβούλιο ο πρόεδρος της ομάδας υπέβαλε τη παραίτησή του και οι συζητήσεις οδήγησαν σε αδιέξοδο, καθώς η χρυσή τομή δεν βρέθηκε και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες.

Επίσης, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Α2 καθώς δεν υπάρχει οικονομική στήριξη και όλα δείχνουν τον δρόμο προς το τοπικό.

Πηγή: www.jumpshot.gr

Η Καστοριά αποτελεί μια από τις ομάδες που βρέθηκαν βήμα βήμα στις υψηλές κατηγορίες, χτίζοντας το όνομα τους χάρη στην σοβαρή διοίκηση του Ναούμ Δίτσιου, και τους προπονητές που πέρασαν από αυτή, όπως ο Γιώργος Σούλιος, που αποτέλεσε τον στυλοβάτη των ανόδων, και φυσικά την φετινή χρονιά ο Νίκος Καραγιάννης.
Μάλιστα, ο ΑΣ Καστοριάς ολοκλήρωσε την χρονιά στην τρίτη θέση, φτάνοντας ως τον τελικό των πλέι οφς και αποτελεί την πρώτη ομάδα που έχει την δυνατότητα να φτάσει στην Basket League. Ωστόσο, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αντί για την Α1 ενδέχεται να οδεύσει προς το τοπικό πρωτάθλημα, και όλα αυτά μετά τις σκέψεις του ισχυρού άνδρα της να αποσυρθεί από την προεδρία και την χρηματοδότηση της.
Σήμερα Πέμπτη  4/7  κατά πάσα πιθανότητα θα παραθέσει συνέντευξη τύπου και θα εξηγεί τους λόγους και τις σκέψεις του, με το πιθανότερο σενάριο να αναφέρει πως η απόφαση του είναι οριστική.
basketa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here