Οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» συνεχίζονται ανά την Ελλάδα με σύνθημα «Σοσιαλισμός για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!», και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από την πανδημία. 
Στην Καστοριά προγραμματίζονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:ΝεστόριοΣάββατο 29 Αυγούστου, στην κάτω πλατεία Νεστορίου θα γίνει πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Γιάννη Κανάτσιο, γραμματέα της ΤΕ Καστοριάς-Βοΐου του ΚΚΕ.Άργος ΟρεστικόΤετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, αμφιθέατρο δημοτικού ΩδείουΠροβολή της ταινίας “SiCKO” του Michael Moore.Έναρξη: 8.30μμΚαστοριάΠαρασκευή 11 ΣεπτεμβρίουΤο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από τη Μαρία Αντωνακάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο από το συγκρότημα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας. Οι επισκέπτες καλούνται να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις, να φορούν μάσκα και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις καθισμένοι.Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αναφέρουν: «Καλούμε τη νεολαία, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-“Οδηγητή”, να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα “οργανωμένης απειθαρχίας” στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!

Η νεολαία δε φιμώνεται! Φέτος απέδειξε ότι “…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή”! Με την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-“Οδηγητή” τη φωνή αυτή θα τη δυναμώσουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του συστήματος, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here