Εδώ και δυόμιση περίπου μήνες οι ΕΝ.ΔΗΜΟ. προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε κινηματικά τους Καστοριανούς, κάνοντας το ελάχιστο προς την κατεύθυνση αντίδρασης στο καθεστώς της ηλεκτρονικής δημοπράτησης ακινήτων, η οποία παρακάμπτει κάθε δυνατότητα αντίδρασης στη δήμευση της περιουσίας, ακόμα και πρώτων κατοικιών.

Εδώ και δυόμιση μήνες λοιπόν (από τις 24 Μαρτίου συγκεκριμένα), λειτουργεί πλατφόρμα συλλογής υπογραφών κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. καταφέραμε και μαζέψαμε μέχρι στιγμής 31 μόλις υπογραφές (οι περισσότερες από τα μέλη των ΕΝ.ΔΗΜΟ.). Προφανώς οι Καστοριανοί πολίτες θεωρούν την δράση χωρίς σημασία ή θεωρούσαν ότι δεν θα αγγίξει την Καστοριά ή δεν υπήρχαν χρέη που θα οδηγούσαν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Να όμως που επαπειλούνται είδη τρεις συμπολίτες μας με τον κίνδυνο να χάσουν τα ακίνητά τους, με ελάχιστα μέσα αντίδρασης,χωρίς να υπάρχει κάποιο κίνημα να τους στηρίξει. και φυσικά η υπόθεση θα έχει συνέχεια.

Πιέστε πάνω στη φωτογραφία για μεγένθυνση

Οι ΕΝ.ΔΗΜΟ. συνεχίζουμε να συλλέγουμε υπογραφές και να προσπαθούμε να συνδέσουμε κινηματικά όλους τους πολίτες των οποίων τα ακίνητα κινδυνεύουν.
Μπορείτε ακόμα και τώρα να υπογράψετε στην πλατφόρμα συλλογής υπογραφών πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε επίσης να δείτε όλη την λίστα με τα ακίνητα προς δημοπράτηση σε όλη την Ελληνική επικράτεια πατώντας ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here