ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
“PIZZA &BAR FOOD “Η ΠΑΠΙΑ””
(18η Αγωνιστική) 16/3/2019

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
“ALEXIOY CAR & SERVICE”
(12η Αγωνιστική) 17/3/2019

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Κ-12 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ“VELLE TRAVEL”
(10η Αγωνιστική) 16/3/2019

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ Κ-14 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ“OΡΙΖΟΝΤΕΣ & ΑRT BOX”
(10η Αγωνιστική) 17/3/2019

«Βατά» τα… θέματα για τους δύο πρωτοπόρους στη 18η αγωνιστική 

Η «εξεταστέα ύλη», τόσο για την επικεφαλής στον πίνακα της βαθμολογίας Αστραπή Μεσοποταμίας όσο και για τον δεύτερο Παναργειακό είναι- πέραν κάθε αμφιβολίας- μικρή και, συνάμα, κατά τι εύκολη, μιας και θα αντιμετωπίσουν στις έδρες τους τον Κρόνο οι «κιτρινόμαυροι» και τους «μαυραετούς» της Κορησού οι «κοκκινόμαυροι».

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Και λέμε, ότι η… εξεταστέα ύλη είναι μικρή και εύκολη για τις δύο ομάδες που οδηγούν την κούρσα του τρέχοντος πρωταθλήματος, καθότι, από τη μία, διαθέτουν ποιοτικότερα χαρακτηριστικά έναντι των αντιπάλων τους, ενώ, από την άλλη, γνωρίζουν και, μάλιστα, πολύ καλά, ότι έστω και με ένα μικρό «στραβοπάτημα» στις εν λόγω αναμετρήσεις τους του Σαββάτου, θα νιώσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους να δονείται.

Η βαθμολογική, λοιπόν, ανάγκη της Αστραπής να διατηρήσει το +6 από τη δεύτερη θέση, την καθιστά επικρατέστερη για το «τρίποντο» κόντρα στον Κρόνο, ενώ ο Παναργειακός,με τη σειρά του, για να μη χάσει την επαφή με την κορυφή, φέρει τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρησή του με τη Δόξα Κορησού.

Σε ό, τι, τώρα, αφορά τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες της ημέρας, αυτός που ξεχωρίζει, δεν είναι άλλος από εκείνον στο Βογατσικό ανάμεσα στις «αρκούδες» και τον Ηρακλή Πολυκάρπης, στον οποίο οι δύο ομάδες θα κληθούν να λύσουν τις… διαφορές που άφησαν ανοιχτές από το 3-3 του α’ γύρου.

Στο Μαυροχώρι, ο τρίτος στη βαθμολογία Γράμμος θα κοντραριστεί με τη φιναλίστ του 41ου Τελικού του Κυπέλλου Δόξα Αμπελοκήπων, η οποία, όμως, ως ουραγός, «καίγεται» για βαθμούς ή βαθμό, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό από την κατηγορία, ενώ οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τη διαφορά των τεσσάρων πόντων που τους  χωρίζουν από την Ομόνοια Βογατσικού.

Τέλος, στο γήπεδο των Μανιάκων, η Α.Ε. Γραμμοχωρίων θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Βιτσίουσε ένα ματς στο οποίο τα «ελάφια» θα ψάξουν να κάνουν δύο τις νίκες τους επί των «ενωσιτών» στο τρέχον πρωτάθλημα, ενώ στη Χλόη οι ουραγοί στη βαθμολογία «κάστορες» θα γυρέψουν το «τρίποντο» κόντρα στην Πεντάβρυσο, προκειμένου να δημιουργήσουν συνθήκες ικανές να τους βγάλουν από τη δεινή θέση που έχουν περιέλθει.

Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Στον «βωμό» της διατήρησης του +6 από τη 2η θέση, η Αστραπή φιλοξενεί τον Κρόνο
«Μάτια» μόνο για νίκη έχει ο Παναργειακός, φιλοξενώντας τη Δόξα Κορησού
Την ουραγό Δόξα Αμπελοκήπων φιλοξενεί ο Γράμμος Μαυροχωρίου
Πολλά αγωνιστικά «μποφόρ» υπόσχονται «αρκούδες» και Ηρακλής Πολυκάρπης
Το 2 στα 2 θα επιχειρήσει η Α.Ε. Γραμμοχωρίων κόντρα στην Α.Ε. Βιτσίου
Τα… ρέστα τους θα παίξουν Κάστορας και Πεντάβρυσος στη μεταξύ τους «μάχη» για επιβίωση

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here