Επειδή η υπομονή έχει τα όρια της.

κ. Τζηκαλάγια αναγκάστηκε η κυβέρνηση σας μετά την ανάδειξη του θέματος , από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , για τον εμπαιγμό με το πετρέλαιο θέρμανσης , να πάρει άρον άρον πίσω την αρχική πρόταση της κυβέρνησης  για το πετρέλαιο θέρμανσης , που αδικούσε την πλειοψηφία του κόσμου.

Τώρα το ποιος είναι γελοίος ή όχι το ξέρει η κοινωνία και το ζει καθημερινά.
Γελοιότητα είναι για παράδειγμα  να νοικιάζεις λεωφορεία για να πας στο Πισοδέρι, να παριστάνεις τον Μακεδονομάχο , να  δηλώνεις παντού ακόμα  και στην Βουλή , ότι δεν θα τους πεις ποτέ Βόρεια Μακεδονία και μόλις σε στριμώχνει το κόμμα σου να βγαίνεις σε τοπικούς σταθμούς , να αποκαλείς  την γείτονα Βόρεια Μακεδονία και να καμαρώνεις τώρα ότι έχουμε άριστες σχέσεις με την Βόρεια Μακεδονία. Από Μακεδονομάχοι γίνατε ΒορειοΜακεδονομάχοι εκεί στην ΝΔ.


Και τέλος τα περί του παλιού κακού ΠΑΣΟΚ  που αναμασάς συνεχώς.
Αγαπητέ Ζήση είμαι περήφανη για την πορεία μου στην πολιτική και στο ΠΑΣΟΚ  του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό και το έχω στο βιογραφικό μου!
Εσύ είσαι αυτός που ντρέπεσαι για την πολιτική σου πορεία και δεν αναφέρεις στο βιογραφικό σου , την πορεία σου στην Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά που έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη της ΝΔ.
Ασχολήσου με τα σοβαρά θέματα της περιοχής και άσε την αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.
Ολυμπία Τελιγιοριδου

Του δελτίου Τύπου της Ολυμπίας Τελιγιορίδου προηγήθηκε δελτίο Τύπου τους βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Ζεστά λόγια και κρύα ψέμματα

Θέρμανση και αντιπολίτευση

Λίγο πριν ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τα α ν α γ κ α ί α μ έ τ ρ α για να ξεπεράσουμε το νέο κύμα του κορωνοϊού.Όπως τα καταφέραμε τον Μάρτιο έτσι και τώρα θα γίνει.Θα έχουμε τον χρόνο αυτά να τα αναλύσουμε. Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά.

Για μέρες ξόδεψαν μελάνι,ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν τηλεοπτικές κάμερες με εικασίες,προβλέψεις ανακριβείς.Προσπάθησαν να εξαπατήσουν και να ενσπείρουν τον φόβο με κύρια υλικά τα ψ έ μ μ α τ α(όπως επί {παλαιού κακού ΠΑΣΟΚ}- ικανοποιεί η αποδοχή και υιοθέτηση του όρου από πολλούς πλέον).

Η κυβέρνηση όμως προχωρά με γνώμονα το συμφέρον όλων αλλά κυρίως των φτωχών και αδυνάτων.Έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο:

1)φέτος όπως κ α ι π έ ρ υ σ ι η βοήθεια θα είναι μεγαλύτερη από παλιά,

2) θα καταβληθεί όπως κ α ι π έ ρ υ σ ι νωρίς πριν τα Χριστούγεννα.

3)η αγορά όμως του πετρελαίου φέτος μπορεί να γίνει έως το τέλος της περιόδου ,

4) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ καταργούνται οι ζώνες Α,Β,Γ,Δ και οι Δήμοι και οι Κοινότητες χωρίζονται ανάλογα με τ ι ς α ν ά γ κ ε ς τ ο υ ς σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και

5) γ ι α π ρ ώ τ η φ ο ρ ά θα επιδοτηθεί το φυσικό και το υγρό αέριο,το πέλετ και Τ Α Ξ Υ Λ Α!,θα υπάρχουν ορεινές κοινότητες που θα δοθούν έως 700€/νοικοκυριό!Οι άλλοι φλυαρούν ψευδόμενοι συνεχώς.

Εμείς δυναμώνουμε περισσότερο αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.Οι πολίτες έχουν κρίση,αλλά και < οι φύλακες έχουν γνώσιν>.
Ζήσης Τζηκαλάγιας

Από το Γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here