«Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, και η ρήση τους αυτή, κατά πως φάνηκε στην αναμέτρηση της Α.Ε. Βιτσίου με την Ομόνοια Βογατσικού, στο γήπεδο του Τοιχιού, πάτησε «γάντι» στην περίπτωση όσων είχαν προβλέψει ότι οι παίκτες του Νίκου Γατόπουλου δεν θα απέφευγαν την ήττα από τις «αρκούδες» του Νίκου Εμμανουηλίδη που, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, ήταν πλήρεις.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Επικρατώντας, λοιπόν, η λογική που ήθελε νικητή τον ισχυρό, χάρισε στους «κυανοκίτρινους» του Βογατσικού ένα πολύ άνετο «τρίποντο», στο οποίο, αξίζει να υπογραμμιστεί, ότι πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος Νούλας, που πέτυχε, για πρώτη φορά στην ερασιτεχνική του καριέρα, πέντε γκολ σε ένα ματς, έχοντας, ωστόσο, συνοδοιπόρο του στο σκοράρισμα τον Γιώργο Τσολακάκη, ο οποίος σημείωσε τα υπόλοιπα δύο γκολ στην «εν ριπή οφθαλμού» νίκη της ομάδας του επί της άμοιρης Α.Ε. Βιτσίου με σκορ 0-7.

Αναφορικά, τώρα, με το παιχνίδι αυτό καθαυτό, γεγονός είναι, ότι το σκορ από μόνο του τα… λέει όλα, γι’ αυτό και θα περιοριστούμε στο να αναφέρουμε, πως η στάση των γηπεδούχων στο χορτάρι ήταν «αναιμική», ενώ, αντίθετα, των φιλοξενούμενων «πληθωρική», χάρη στην οποία προέκυψαν και τα επτά γκολ τους, τρία στο α’ ημίχρονο και τέσσερα στην επανάληψη.

Τέλος, τα πέντε πρώτα τέρματα της Ομόνοιας Βογατσικού ήταν απόρροια της «λύσσας» να κυνηγάει το γκολ ο Χρήστος Νούλας, ενώ τα δύο επόμενα του Γιώργου Τσολακάκη.

Διαιτητές: Πολυχρονίου, Πρεσπάρης, Τριανταφυλλίδης

ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ: Γαργάλας (46’ Καλέντζης), Τσιφλικιώτης, Κράτσιος, Τζιάρας Γ., Γεωργάκας, Γρηγοριάδης Ι., Γκάτζιος, Μπόγια, Μεγγούδης (46’ Πόπης), Ρούδης (58’ Στασινόπουλος), Γρηγοριάδης Α.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ: Μακρής (79’ Δέτσιος), Θεοδωρίδης (55’ Αϊραντζής), Τσιαπατόρης, Κράιμ, Ευγενιάδης, Δίμτσιος, Λαζαρίδης, Παπανώτας, Νούλας, Τσολακάκης, Ζβίγγος (57’ Μπλιάγκας)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here