Με κεντρικό σύνθημα «Επιμένουμε στο Όραμα» και έμφαση στα ενταγμένα και υπό ένταξη έργα ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού, ο απολογισμός του δημάρχου της πόλης, Πάνου Κεπαπτσόγλου, και η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του «Προτεραιότητα στον Πολίτη».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον απολογισμό, τα ενταγμένα έργα ανέρχονται σε 29.707.310 ευρώ τα υπό ένταξη σε 24.850.801 ευρώ και συνολικά φτάνουν τα 54.558.111 ευρώ.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε και το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για την εκπόνηση μελετών και το οποίο ανέρχεται σε 604.350 ευρώ, ποσό που όπως σημείωσε κατά την παρουσίαση ο κ. Κεπαπτσόγλου επέστρεψε πολλαπλάσιο μέσα από τα έργα.

Ο απολογισμός περιελάμβανε θεσμικά ζητήματα και αλλαγές που προωθήθηκαν στο δήμο τα τελευταία πέντε χρόνια, έναν σύντομο οικονομικό απολογισμό, θέματα Πολιτισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού, αλλά και όσα έγιναν για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Μάλιστα στο  τέλος της παρουσίασης ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού έδωσε και την είδηση ότι το κολυμβητήριο πήρε την προέγκριση από την κεντρική διοίκηση.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τον απολογισμό για την ομιλία του Πάνου Κεπαπτσόγλου καθώς και την παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού του «Προτεραιότητα στον πολίτη»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here