Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ σε ταβέρνα του Άργους Ορεστικού η συγκέντρωση των 41 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του νυν Δημάρχου, Πάνου Κεπαπτσόγλου.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού χθες στον Antennes 93.6 και τον Χρήστο Νατσούλη, ρωτήθηκε για τον λόγο που στο Άργος δεν υπάρχει το ενδιαφέρον υποψηφίων Δημάρχων όπως υπάρχει π.χ. στο Δήμο Καστοριάς.

«Η δυναμική του ψηφοδελτίου ήταν αυτή που απέτρεψε το να υπάρξει αντίπαλο δέος και δε σας κρύβω πως θα ήθελα να υπάρξει, αν και δεχθήκαμε πολύ λάσπη. Στο νέο σχήμα που διεκδικεί τη ψήφο των συμπολιτών μου βρίσκονται άνθρωποι καταξιωμένοι, τόσο οι παλιοί, όσο και οι καινούργιοι που το πλαισιώνουν» τόνισε ο κ. Κεπαπτσόγλου.

«Δε φοβάμαι εσωτερικά προβλήματα σε αυτή την ομάδα, γιατί όλοι λειτουργούν με στόχο όχι το δικό τους όφελος, αλλά το όφελος του Δήμου» πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

Σύντομα όπως ανακοίνωσε ο κ. Κεπαπτσόγλου θα υπάρξουν συναντήσεις και στα χωριά για τον ρόλο που θα έχουν τα τοπικά συμβούλια, κομμάτι στο οποίο έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

www.antennes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here