Την Κυριακή 17/3/2019 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 16ο  τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης όπου συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κοζάνης και η ομάδα του Σ.Ε.Α. Κοζάνης. Το συγκεκριμένο Τουρνουά αποτελεί διαφήμιση για το άθλημα καθώς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά για επιπλέον αγώνες αλλά και τη δυνατότητα σε μικρούς αθλητές-τριες να αγωνιστούν για πρώτη φορά και να πάρουν εμπειρίες.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στις κατηγορίες των παμπαίδων, και των παγκορασίδων με 5 αθλητές και 3 αθλήτριες. Πιο συγκεκριμένα, τρεις αθλήτριες του Κένταυρου Καστοριάς κατέκτησαν μετάλλια στην κατηγορία των παγκορασίδων, την 1η θέση πήρε η Πληκαδίτη Θεοδώρα κάνωντας το back to back, την 2η θέση κατέκτησε η Στάμου Δήμητρα και την 3η θέση κατέκτησε η Παναγιώτου Σεμίρα.

Επίσης, δύο  αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς κατέκτησαν μετάλλια στην κατηγορία των παμπαίδων, 2η θέση κατέκτησε ο Παπαδόπουλος Δημήτριος και την 3η θέση κατέκτησε ο Ισαακίδης Κωνσταντίνος. Επιπλέον, οι αθλητές Τοκατλίδης Φώτης, Παπαδόπουλος Γεώργιος και Καραγκίτσης Αντώνης πήραν μετάλλια στο  consolation ταμπλό.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συγχαίρει τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης για την άψογη διοργάνωση.

Επόμενη  αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι το Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 30-31/3/2019 όπου θα συμμετάσχει ο Τοκατλίδης και ο Ισαακίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here