Το Σαββατοκύριακο 10-11/3/2018 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 10ο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του φετινού αγωνιστικού προγράμματος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στην ακριτική και πανέμορφη πρωτεύουσα του Έβρου συμμετείχαν 211 παιδία από 47 συλλόγους από όλη την Ελλάδα όπου ανάμεσα τους ήταν και τα τοπ ονόματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Από τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε ο αθλητής Φώτης Τοκατλίδης στην κατηγορία τον μινι-παμπαίδων όπου κατάφερε να κάνει 6 νίκες και μόλις μια ήττα (στον προημιτελικό) παίζοντας πολύ ωραίο πινγκ-πονγκ κατάφερε να φτάσει μια ανάσα από τις θέσεις των μεταλλίων όπου εν τέλει κατέκτησε την 5η θέση την κατηγορία του. Η συγκεκριμένη θέση είναι η καλύτερη όπου έχει πάρει ο ίδιος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά επίσης είναι και η καλύτερη θέση που έχει πάρει αθλητής του Κένταυρου Καστοριάς σε πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, δείχνοντας ότι το καστοριανό  πινγκ – πονγκ έχει μέλλον.     Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς του αθλητή όπου τον στηρίζουν συνεχώς ταξιδεύοντας στην μακρινή Αλεξανδρούπολη για να αγωνιστεί.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι το 11o Πανελλήνιο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Βέροια στις 21-22/4/2018 όπου αναμένεται να συμμετάσχουν αρκετοί αθλητές του καστοριανού συλλόγου.

Τέλος ο  Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συγχαίρει την ομάδα της Φλώρινας όπου αναδείχθηκε η καλύτερη ομάδα του συγκεκριμένου πανελλήνιου πρωταθλήματος κατακτώντας 7 μετάλλια ξεπερνώντας τις πάλαι ποτέ μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού πινγκ-πονγκ δείχνοντας ότι η περιφέρεια μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να κάνει πρωταθλητισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here