Πλήρη απογοήτευση μας προκάλεσε η απόφαση του Κατωτέρου Συμβουλίου Μεταθέσεων του Α.Ε.Α το οποίο μετά την πρόσφατη  συνεδρίαση των συμπληρωματικών μεταθέσεων είχε ΑΡΝΗΤΙΚΌ αποτέλεσμα για όλες ανεξαρτήτως της επαρχιακές Υπηρεσίες.

Το απόλυτο μηδέν (0) στους πίνακες μεταθέσεων αποδεικνύει έμπρακτα την απαξίωση της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας απέναντι σε όλες τις Υπηρεσίες της επαρχίας αλλά και σε όλους εκείνους τους συναδέλφους που αναμένουν εδώ και χρόνια  να μετακινηθούν στον τόπο συμφερόντων τους εγκλωβισμένοι στο σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων.

Καθώς φαίνεται το σχέδιο αποδέσμευσης συναδέλφων από τις Υπηρεσίες επισήμων κλπ δεν ευδοκίμησε και οι ελάχιστοι νεοεξερχόμενοι (περίπου 2.000) συνάδελφοι που θα τοποθετηθούν το προσεχές διάστημα δεν επαρκούν για την Αττική!!

Δεδομένης της κατάστασης το μόνο που ελπίζουμε είναι να απεμπλακούν οι Υπηρεσίες της επαρχίας από τις τακτικές μετακινήσεις των ομάδων ΟΠΚΕ και Διμοιριών προς την πρωτεύουσα και τη συμπρωτεύουσα για αθλητικά γεγονότα, καθώς και να «αποδεσμευτούν» από την Αθήνα συνάδελφοί που αναμένουν σχεδόν ένα χρόνο την μετακίνηση τους λόγω συνυπηρέτησης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο                                                                                     Ο

Πρόεδρος, ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας, ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here