Να σπάσουν το… συνωστισμό που υπάρχει στη μάχη για τα πλέι οφ της Α2 κατηγορίας θα προσπαθήσουν ο Διαγόρας Δρυοπιδέων και η Καστοριά στη μεταξύ τους αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου μπροστά στην κάμερα του telesport.gr για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο αντίπαλοιισοβαθμούν στους 32 βαθμούς (ο Διαγόρας έχει ένα ματς λιγότερο), οπότε από τη μεταξύ τους αναμέτρηση θα προκύψει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το νικητή, στη μάχη που κάνουν έστω για τη συμμετοχή τους στους αγώνες που θα δώσουν το δεύτερο εισιτήριο για τα σαλόνια της Α1!

Η ομάδα του Διαγόρα, που εδρεύει μεν στο Αιγάλεω, αλλά έχει στενότατους δεσμούς με το νησί της Κύθνου, αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί σε μεγάλο βαθμό την έδρα της, με οκτώ νίκες σε δέκα αγώνες που έχει δώσει εκεί. Η ομάδα της Καστοριάς δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο, ακόμα και στους εκτός έδρας αγώνες της μόνο σε έναν (εναντίον του Ηρακλή) ηττήθηκε με διαφορά πάνω από 10 πόντους.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το Σάββατο 16 Μαρτίου (ώρα έναρξης 17:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το κρίσιμο ματς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here