Αντιμέτωπες με νέο κύμα κακοκαιρίας θα βρεθούν σήμερα πολλές περιοχές της χώρας, οι οποίες θα πληγούν από βροχές και καταιγίδες. Σε ισχύ παραμένει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα από σήμερα το μεσημέρι έως και το πρωί Τρίτης (5/11), με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για ισχυρά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά και από το απόγευμα στα νότια ηπειρωτικά και τα ορεινά της Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και έως το μεσημέρι της Δευτέρας (4/11) τα φαινόμενα τα επεκταθούν στην Κρήτη, την Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο.

Από το πρωί της Δευτέρας βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της χώρας, ενώ από το βράδυ έως το μεσημέρι της Τρίτης (5/11) θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα αύριο θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά και τη Θράκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here