Εντοπίστηκαν 1.056 θηριώδη δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 ως τεσσάρων μέτρων

Σχεδόν 119 κιλά χασίς ετοιμάζονταν να «ρίξουν» στην παράνομη αγορά οι δυο αλλοδαποί που καλλιεργούσαν μαζί με συνεργούς τους την φυτεία «μαμούθ» με τα 1.056 θηριώδη δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 ως τεσσάρων μέτρων, η οποία εντοπίστηκε σε δύσβατη ορεινή περιοχή κοντά στην Πρώτη Σερρών!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, οι οποίοι εντόπισαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έναν 35χρονο αλλοδαπό, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν 700 ευρώ που είχε πάνω του, ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών. Στον χώρο της μεγάλης χασισοφυτείας, εκτός από τα δενδρύλλια, κατασχέθηκαν και 13 συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 118 κιλών και 955 γραμμαρίων!

 

Σε βάρος των δραστών έχει σχηματιστεί δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Γνωστά είναι και τα στοιχεία ενός συνομήλικου ομοεθνούς συνεργού του, ο οποίος δεν έχει βρεθεί για να συλληφθεί και αναζητείται, όπως και οι υπόλοιποι χασισοκαλλιεργητές που ο ακριβής αριθμός τους δεν είναι γνωστός.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here