Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από τη Μαρία Αντωνακάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και μουσικό αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο από το συγκρότημα της ΚΝΕ.
Στο χώρο θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας:

  • Κατά την είσοδο έξοδο, αλλά και κατά τη διάρκεια παραμονής στο χώρο θα είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας.
  • Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί με τις απαραίτητες αποστάσεις. 

Καλούμε τη νεολαία της πόλης μας, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα “οργανωμένης απειθαρχίας” στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!

Η νεολαία δε φιμώνεται! Φέτος απέδειξε ότι “…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή”! Με την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, τη φωνή αυτή θα τη δυναμώσουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του συστήματος, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” “Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ‘ανασαίνουμε’, για να νικήσει η ζωή!”, θα ακουστεί δυνατά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here