Μικρό, γλυκό και ζουμερό, το μανταρίνι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο μικρός χειμωνιάτικος θησαυρός.

Αυτόν τον “θησαυρό” θα εκμεταλλευτούμε με την σημερινή μας συνταγή για θα αποχαιρετίσουμε τον χειμώνα του 2019 με γλύκα. Μια κρέμα μανταρινιού την οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε την αγαπημένη μας Charlotte. Οι κρέμες είναι αγαπημένο μας γλυκό, αυτήν όμως την λατρέψαμε. Το άρωμα και η απαλή της γεύση σε συνδυασμό την γεύση των σαβουαγιάρ θα την κάνουν σίγουρα να γίνει και η δική σας αγαπημένη.

Για πάμε…

 

Υλικά για την σαρλότ μανταρίνι.

  • 750ml χυμό μανταρινιών
  • 300γρ ζάχαρη
  • 150ml γάλα
  • 150ml κρέμα γάλακτος
  • Ξύσμα από 4 μανταρίνια, ακέρωτα
  • 20γρ ζελατίνη σε σκόνη
  • 100γρ νερό χλιαρό
  • 20 μπισκότα σαβουαγιάρ

Διακόσμηση

  • 2 μανταρίνια
  • Σαντιγί
  • Φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here