Φωτιές άναψε μια ανάρτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, Κίμωνα Μηταλίδη αναφορικά με τον τρόπο που κινείται η ομάδα της Κατερίνας Σπύρου:

«Νομίζω πως τόσο οι πολίτες του Δήμου Καστοριάς όσο πολύ περισσότερο οι εργαζόμενοι πρέπει να πληροφορηθούν για τις ενέργειες αλλά και τις τοποθετήσεις της κ. Σπύρου και του συνδυασμού της.
Μετά την άρνηση πληρωμής των μισθών των υπαλλήλων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς από την κ. Σπύρου και την ομάδα της, μαθαίνω πως σήμερα θέλει να ακυρώσει και την παράταση της σύμβασης για έναν επιπλέον μήνα, 2 οδηγών για τις αυξημένες ανάγκες της πυροπροστασίας.
Η κοινωνική ευαισθησία περιορίζεται μόνο στα λεκτικά σόου (στο μέτρο που φυσικά μπορεί ο καθένας) και όχι στην ουσία.
Να της θυμίσω πως στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και στην ψηφοφορία που αφορούσε την 4η τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου Καστοριάς ο εκπρόσωπος της ψήφισε υπέρ. Αλήθεια τι μεσολάβησε στις 6 μέρες και η ίδια και η παράταξή της άδειασαν τον εκπρόσωπο της και καταψήφισαν τα 250.000,00 ευρώ προς την Κοινωφελή ώστε να πληρωθεί, μεταξύ των άλλων, και ένα μεγάλο μέρος των μισθών των υπαλλήλων της επιχείρησης;
Το ότι τα Δημοτικά Συμβούλια πραγματοποιούνται κεκλεισμένων δεν σημαίνει ότι καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να παραποιεί την αλήθεια».

Η ανάρτηση του κ. Μηταλίδη προκάλεσε την αντίδραση της κ. Σπύρου και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κατερίνα Σπύρου: «Κ. Μιταλίδη γνωρίζουμε όλοι τον ιδιόμορφο χαρακτήρα σας με τις δικτατορικές τάσεις και φασιστικές συμπεριφορές σας. Λυπάμαι που δεν μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων της τόσο σημαντικής θέσης που κατέχετε. Καλώ όλους τους πολίτες να διαβάσουν την απόφαση στην διαύγεια ώστε να δουν πως η κα. Σπύρου ψήφισε θετικά στην επιμήκυνση των συμβάσεων εργασίας που αφορούν την πυροπροστασία. Ψέυδεστε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις και αναφέρεστε και στην πληρωμή των βρεφικών σταθμών για τους οποίους έχουμε δώσει αγώνες ώστε να αποπληρωθούν. Αλήθεια τόσο απελπισμένοι είστε από την κατακραυγή του κόσμου? Σας λυπάμαι πραγματικά και σας εφιστώ την προσοχή για το πώς αναφέρεστε δημόσια στο πρόσωπο μου διότι θα έχετε πρόβλημα και με την δικαιοσύνη.

Κίμων Μηταλίδης: προσωπικές αναφορές δεν έκανα πάρα μόνο εσείς οπότε άλλος πρέπει να προσέχει και εννοείται πως όλα θα υπάρχουν στο αρχείο μου ανά πάσα στιγμή. Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό θα σας πω ότι και οι κρίνοντες κρίνονται. Επιπλέον θα σας συμβούλευα να διαβάσετε την ανάρτηση μου που λέω στους μεν Βρεφικούς ότι καταψηφίσατε για του δε οδηγούς ότι σκέφτεστε την καταγγελία της σύμβασης.
Ψυχραιμία και υπομονή είναι οι καλύτερες αρετές.
Όσο για το ποιος είναι ο καθένας μας και τι διαδρομή έχει νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σας.
Καλή συνέχεια στο επικοδομητικο έργο της Αντιπολίτευσης σας.

 Υ.Γ. Μηταλίδης λέγομαι, να με βρίζετε ορθογραφημένα.

Κατερίνα Σπύρου: Συγνώμη αλλά τα επίθετα δεν υπάρχουν στα λεξικά.

Κίμων Μηταλίδης: Αν έχετε κάνει σωστά την δουλειά σας δεν έχετε να φοβάστε καμία καταγγελία αλλά τουλάχιστον για τους τύπους αφήστε να την κάνω πρώτα και μετά κάντε ανάρτηση, ειδάλλως εκτίθεστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here