Στη Δυτική Μακεδονία θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, περιοδεύοντας σε Γρεβενά, Κοζάνη, Αμύνταιο και Φλώρινα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, ο Αλέξης Τσίπρας θα ξεκινήσει την περιοδεία του από τα Γρεβενά, όπου θα μιλήσει στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης σε ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, στα Γρεβενά και συγκεκριμένα στο φουαγιέ του πνευματικού κέντρου, σε εκδήλωση της ΝΕ του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 7.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη.

Την Πέμπτη στις 12 το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός να παραβρεθεί στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων, όπου και θα υπάρξει ενημέρωση για τα προβλήματα και την προοπτική ανάπτυξης του νεοσύστατου Δήμου Σερβίων. Στο επίκεντρο θα βρεθεί και το προσφυγικό – μεταναστευτικό, με δεδομένη την πρόσφατη εξέλιξη φιλοξενίας προσφύγων στη Νεράιδα.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας πρόκειται να έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στο Αμύνταιο, ενώ στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης θα γίνει η ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Το επίσημο πρόγραμμα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here