Σύμφωνα με καταγγελία, άγνωστοι που κινούνταν με ένα μπλε σκούρο αγροτικό φορτηγάκι με φιμέ τζάμια και μπλε φωτάκια led, φέρονται ότι σταμάτησαν στην παιδική χαρά του χωριού και επιχείρησαν να επιβιβάσουν δια της βίας ένα ανήλικο παιδάκι

Για μια ακόμη φορά κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες μετά από καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικου παιδιού και μάλιστα μέσα από παιδική χαρά, αυτή τη φορά στην κοινότητα Πόρος των Γρεβενών! Ωστόσο, οι έρευνες της Αστυνομίας δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με καταγγελία, άγνωστοι που κινούνταν με ένα μπλε σκούρο αγροτικό φορτηγάκι με φιμέ τζάμια και μπλε φωτάκια led στο μπροστινό μέρος, φέρονται ότι σταμάτησαν στην παιδική χαρά του χωριού και επιχείρησαν να επιβιβάσουν δια της βίας ένα ανήλικο παιδάκι, το οποίο αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Την προσπάθεια της αρπαγής αντιλήφθηκαν κάτοικοι του χωριού και έτρεξαν προς το μέρος του αγροτικού, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Ασφάλεια Γρεβενών, που το διερευνά με πολλή προσοχή, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει καταγγελίες για παρόμοια από διάφορες περιοχές της χώρας -συνήθως με αγνώστους που επιβαίνουν σε λευκό βαν- οι οποίες αποδείχθηκαν αβάσιμες. Μοναδική εξαίρεση αποτελούσε η απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου στον Πύργο στις 25 Ιουνίου, από δύο αδέλφια ηλικίας 19 και 23 χρόνων βουλγαρικής καταγωγής που έχουν προφυλακιστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here