Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία συγκέντρωσης Σχολικών Ειδών από τον Οργανισμό Κέλετρον Αγάπη Για Το Παιδί, που διενεργήθηκε τον μήνα Σεπτέμβριο, για την κάλυψη των αναγκών φοίτησης των μαθητών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας (25 παιδιά 5-12 ετών) και του Ανοιχτού Δημιουργικού Σχολείου Καστοριάς (28 παιδιά ηλικίας 13-17 ετών), Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, που υποστηρίζει ο Οργανισμός μας, με την παροχή εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών υπηρεσιών στις παραπάνω Δομές.
Η Διανομή των Σχολικών Ειδών (τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, μπλόκ ζωγραφικής, διορθωτικά, μαρκαδόροι, διαφάνειες κ.τ.λ.) πραγματοποιήθηκε τμηματικά στα παιδιά μας το χρονικό διάστημα από 15-09-2019 εώς και 09-10-2019.
Πάνω από 40 οικογένειες με 53 ανήλικα παιδιά κάλυψαν με τις Δωρεές αξιοπρεπώς τις ανάγκες των παιδιών τους.
Με την συμμετοχή σας καταφέραμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει με χαμόγελο την νέα σχολική χρονιά.!!
Ο Οργανισμός μας αισθάνεται την βαθύτατη υποχρέωση να απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Δωρητές, οι οποίοι με ιδιαίτερη ανθρώπινη ευαισθησία, με πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του Οργανισμού και προσέφεραν απλόχερα την αγάπη τους, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά μας:
1) Την Εταιρεία MINIMAL-PRESPAN Ι.Κ.Ε. (ΝΕΟΧΑΡΤ Α.Ε), για την μεγάλη προσφορά της σε σχολικά τετράδια.
2) Την Εταιρεία FUNNY BUNNY – ΛΙΜΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, για την προσφορά ποσότητας σχολικών ειδών από το υποκατάστημα της στην Καστοριά.
3) Το JUMBO Α.Ε – Συνεργαζόμενο Κατάστημα ΤΕΡΠΙΝΑΣ Θωμάς, για την προσφορά σχολικών ειδών, από το υποκατάστημα της στην Χλόη – Καστοριάς.
4 Τα S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, για την προσφορά Δωροεπιταγών αξίας 150 Ευρώ, για την αγορά σχολικών ειδών από το κατάστημα του στην Χλόη – Καστοριάς.
5 ΔΕΣΜΟΣ, μη κερδοσκοπικό σωματείο, για την προσφορά του σε σχολικά είδη.
6) Την Εταιρεία S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, για την προσφορά Δωροεπιταγών συνολικής αξίας 100 Ευρώ, για την ενίσχυση των σκοπών του Οργανισμού, καθώς και για την διαρκή στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου μας, με την παροχή τροφίμων κοντινής λήξεως από το τοπικό υποκατάστημα του στην Χλόη – Καστοριάς.
7) Το Βιβλιοπωλείο ‘’ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ’’ (ΝΟΡΔΟΣ – ΤΑΣΙΚΑ), 11ης Νοεμβρίου 2 – Καστοριά, για την προσφορά του σε σχολικά είδη.
8) Το βιβλιοπωλείο ‘’Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ’’ (ΣΦΗΡΙΝΑΚΗΣ Ευάγγελος) Χλόη – Καστοριά, για την προσφορά του σε σχολικά είδη.
9) Την Κυρία ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα για την προσφορά της σε σχολικά είδη.
10) Την Κυρία ΜΙΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Ζωή για την προσφορά της σε σχολικά είδη.
11) Την Κυρία ΖΙΩΓΑ Άρτεμη για την προσφορά της (Ρούχα, Παπούτσια).
12) Την Κυρία ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ Ειρήνη για την προσφορά της (Ρουχισμός, Παπούτσια, Παιχνίδια, 1 Ποδηλατάκι, 1 Καροτσάκι).
13) Τους Ανώνυμους Φίλους υποστηρικτές μας, οι οποίοι προσέφεραν σχολικά είδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here