Συνελήφθη χθες (27-12-2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 44χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 44χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα στη χώρα και κατά τον έλεγχο επέδειξε διαβατήριο με σφραγίδα εισόδου, η γνησιότητα της οποίας διερευνάται.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 2 κινητά τηλεφώνα, 2 κάρτες sim και 1 διαβατήριο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here