Πολλές είναι οι καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα που αφορούν περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών στην πόλη του Άργους Ορεστικού μέσω τηλεφώνου.

Πριν λίγο πολίτες από το Άργος Ορεστικό κατήγγειλαν στον ditikotipos.gr περίπτωση προσπάθειας τηλεφωνικής εξαπάτησης. Μάλιστα, όπως μας μεταφέρουν, σε μια περίπτωση οι άγνωστοι απατεώνες, γνωρίζοντας πολλά για την οικογένεια, ισχυρίστηκαν πως η κόρη τους, που ζει εκτός νομού Καστοριάς, χτύπησε με το αυτοκίνητο της παιδί αλβανικής καταγωγής και ζητούν τεράστιο χρηματικό ποσό για να μην της κάνουν μήνυση. Οι γονείς πείστηκαν, αλλά ευτυχώς λίγο πριν συγκεντρώσουν και δώσουν τα χρήματα, τυχαία η άλλη κόρη τους πήγε από το σπίτι τους, τους βρήκε αναστατωμένους και αμέσως αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και πρόλαβε τα χειρότερα, ενώ αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία.

Σε άλλη περίπτωση τηλεφώνησαν, εννοείται με απόκρυψη,  σε νεαρή γυναίκα που διαθέτει μικρά παιδιά, ισχυριζόμενοι πως τα παιδιά τράκαραν. Η γυναίκα από το Άργος Ορεστικό αμέσως αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και όταν τους είπε ότι δεν είναι η μαμά τους, έκλεισαν αμέσως το τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ, ditikostipos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here