Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (10/9) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το γήπεδο της Τούμπας και τι ειπώθηκε για τις επόμενες κινήσεις.

Στη σύσκεψη που έγινε στην Τούμπα ανακοινώθηκε η απόφαση για δωρεάν παραχώρηση 20 και πλέον στρεμμάτων από το Τ.ΕΘ.Α προς τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ,  με νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα έρθει άμεσα προς ψήφιση στη βουλή, όπως τόνισε και ο υπουργός Εθνικής Αύμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Οι νομικοί όλων των εμπλεκόμενων φορέων συνεργάζονται για την οριστικοποίηση της νομικής πρότασης, ενώ ο κ. Καμμένος μαζί με τις κ.κ. Νοτοπούλου και Κόλλια-Τσαρουχά ανακοίνωσαν, όπως είπε ο υπουργός, «στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι παραδίδουμε εντός των επομένων ημερών, με τροπολογία, αυτή την περιοχή των 21 στρεμμάτων στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, όσον αφορά τη χρήση του, αλλά και όλα τα δικαιώματα, τα οποία προκύπτουν από γύρω περιοχές που έχουν καταπατηθεί».

Η εξέλιξη ασφαλώς και ικανοποιεί τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», με τον αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο Χρυσόστομο Γκαγκάτση να κάνει λόγο για ανέγερση νέου γηπέδου, αφού πρώτα κατεδαφιστεί το σημερινό γήπεδο.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι κ.κ. Γκαγκάτσης, Γεροντίδης, Μαυρομάτης, Δημογιάννης, από πλευράς Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ο κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος από την κυβέρνηση οι κ.κ. Καμμένος, Κόλλια-Τσαρουχά και Νοτοπούλου και από το ΤΕΘΑ ο υποστράτηγος Αντώνης Κονδύλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here