Το Φροντιστήριο “ΜΑΘΗΣΗ” συνεχίζει να πρωτοπορεί ιδρύοντας και Διαδικτυακό φροντιστήριο ανοίγοντας δρόμους για μαθητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας.Διαδικτυακό Φροντιστήριο e-mathisi !!!

8 λόγοι να επιλέξετε το Φροντιστήριο e-mathisi

1. Οι διδάσκοντες του διαδικτυακού φροντιστηρίου μάθηση είναι οι ίδιοι έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές που διδάσκουν στο φροντιστήριο μάθηση με πολύ μεγάλες επιτυχίες (Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

 http://www.mathisi.net.gr/profile#lecturers)

2. 21 χρόνια τώρα οι μαθητές μας έχουν τις υψηλότερες επιδόσεις στις πανελλαδικές εξετάσεις (Δείτε περισσοτερα κάνοντας κλικ εδω:

 http://www.mathisi.net.gr/epitixies)

3. Παρέχουμε ποιοτική διδασκαλία σε ιδιαίτερα προσιτά δίδακτρα με κοινωνική ευαισθησία απέναντι στην κρίση και τις αντιξοότητες των καιρών μας (Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδω:

 http://www.mathisi.net.gr/paroxes-prosfores)

4. Για μαθητές του Νομού μας που θα εγγραφούν στα διαδικτυακά μαθήματα δίνουμε την δυνατότητα και της δια ζώσης επαφής με το διδακτικό προσωπικό σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε κάποια από τα μαθήματα να γίνονται στην φυσική τάξη.

5. Παρέχουμε επίσης τμήματα επίλεκτων για τους μαθητές υψηλών δυνατοτήτων και με πολύ υψηλούς στόχους που μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα και επικουρικά με το φροντιστήριο της περιοχής τους για λίγες ώρες εβδομαδιαίως.

6. Παραδίδουμε επίσης εξ αποστάσεως ιδιαίτερα μαθήματα για εξατομικευμένη προετοιμασία.

7. Προετοιμάζουμε μαθητές για διαγωνισμούς μαθηματικών όπως της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

8. Οι μαθητές μας μιλούν για μας…(Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.. 

http://www.mathisi.net.gr/epitixies)

– Με την υποστήριξη του παγκόσμιου κολοσσού της Τεχνολογίας Microsoft μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης που χρησιμοποιείται από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου το μάθημα γίνεται με τις λιγότερες δυνατές διαφορές συγκριτικά με το δια ζώσης.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΝLINE: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΑΘΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ!Έλα και συ στον δρόμο της επιτυχίας για την Σχολή που θέλεις, με ασφάλεια & υπευθυνότητα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here