Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, 49χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος ότι έριξε μπογιά στην προτομή του Ελ. Βενιζέλου που είναι εγκατεστημένη σε πλατεία της πόλης της Φλώρινας, προκαλώντας σ΄ αυτή φθορές.

Ωστόσο εκτός από την κατηγορία για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, κατηγορείται πλέον για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων, καθώς στις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του βρέθηκε να κατέχει αντικείμενα που εμπίπτουν στους παραπάνω νόμους.

Συγκεκρίμενα από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: 23 ναρκωτικά χάπια, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ένα περίστροφο κρότου και 57 φυσίγγια κρότου.

Προανάκριση για την υπόθεση, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας και δημοσιοποίησαν τοπικά μέσα, ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here