Είναι σε δύσβατες περιοχές και δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές

Χορτολιβαδική έκταση καίει η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή της Παλιάς Περίθειας στην Κέρκυρα, ενώ μια άλλη φωτιά στην περιοχή Πικουλιάνικα στη Σπάρτη, καίει δάσος.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά στην Κέρκυρα καίει σε δύσβατο σημείο και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Για την κατάσβεσης της φωτιάς επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν με ρίψεις νερού τέσσερα πετζετέλ και ένα ελικόπτερο.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Ανδρέας Ρίζος, «η φωτιά είναι μεγάλη και καίγονται στρέμματα δασικής έκτασης στο βουνό», ενώ αναμένεται να συνδράμουν, μετά την έκκληση του Περιφερειακού Διοικητή της Πυροσβεστικής, και επιπλέον εναέρια πυροσβεστικά μέσα προκειμένου να περιοριστεί η πυρκαγιά.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Παλιάς Περίθειας στην Κέρκυρα. Έχουν κινητοποιηθεί 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 4 PZL και 1 Ε/Π.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Δάσος καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Πικουλιάνικα στη Σπάρτη. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος ρίψεις νερού κάνουν δύο πετζετέλ.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Δασική #πυρκαγιά στην περιοχή Πικουλιάνικα στη Σπάρτη. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 PZL

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here