Το παιχνίδι είχε και «άρωμα» από Super League, καθότι το διαιτήτευσαν οι κ.κ Φωτιάδης, Δημητριάδης (Καστοριάς) και Δημόπουλος (Φλώρινας)

Στη δεύτερη κατά σειρά φιλική αναμέτρησή του ο «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας, αυτή τη φορά την περασμένη Τετάρτη στο Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς κόντρα στη Μελίτη Φλώρινας, που είναι ομάδα της ίδιας κατηγορίας με αυτόν, αλήθεια είναι, ότι ήταν- όπως και με τον Παναργειακό προ πέντε ημερών- και πάλι εύρωστος, ακμαίος, αλλά συνάμα και «καρπερός», αποπνέοντας, παράλληλα, «υγεία» με το παιχνίδι του.

Έτσι, τηρουμένων, θα έλεγε κανείς, των αναλογιών και λαμβάνοντας υπόψη πως τα πόδια των παικτών του Θόδωρου Βόλτση είναι ακόμη πολύ βαριά από τις επίπονες προπονήσεις, σε αντίθεση με τη Μελίτη που ξεκίνησε αργότερα την προετοιμασία της και δεν έχει φτάσει στο επίπεδο κόπωσης που διέρχεται αυτή τη χρονική στιγμή κάθε ομάδα, η εικόνα του «Μέγα Αλέξανδρου» ήταν- εκ νέου- άκρως ενθαρρυντική, με τους φίλους του δε, που ήταν αρκετοί στην κερκίδα του Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς, να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τον τρόπο που αναπτύσσονταν οι «κυανοκότρινοι» στο χορτάρι όσο και από την παραγωγικότητά τους στην επίθεση, χωρίς, πάντως, να αποφεύγουν και κάποια λάθη στην άμυνα, χάρη των οποίων και δέχθηκαν τα δύο από τα τρία γκολ.

Αναφορικά, τέλος, με τη διακύμανση στο τελικό σκορ 4-3 υπέρ της Καλλιθέας, αξίζει να σημειωθεί, ότι το προβάδισμα (0-1) πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Κεσίδη στο 25’, ενώ η ισοφάριση (1-1) προέκυψε στο 32’ με τον Καρανάσιο. Πέντε λεπτά αργότερα (37’), την ευκαιρία να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι έχασε η Καλλιθέα, όταν ο Αποστολίδης με καρφωτή κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπερμπερίδη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48’, ο νεοεισελθών στο ματς Νικολόπουλος, με ιδανικό πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, όμως, στο 55’ ο Μπατμάς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Σίσκο, χαρίζοντας στην ομάδα του την ισοφάριση (2-2).

Δέκα λεπτά αργότερα (65’), ο Ευαγγέλου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Φωτιάδης να δείξει το σημείο του πέναλτι και να δώσει την ευκαιρία στον Κώστα Αντωνιάδη να σημαδέψει σωστά για το 3-2, ενώ στο 73’ ο ίδιος παίκτης «έγραψε» το 4-2 με κοντινό σουτ.

Τέλος, τα αριθμητικά δεδομένα της φιλικής αναμέτρησης διαμορφώθηκαν στο 85’, όταν ο Ρωμαίος με πλασέ από κοντά σημάδεψε δίχτυα για το τελικό σκορ 4-3.

Αξίζει, επίσης, να υπογραμμιστεί, ότι το παιχνίδι είχε και μια άψογη από όλες τις απόψεις διαιτησία, κάτι, άλλωστε, που αναμένονταν, μιας και το διαιτητικό τρίο αποτελούνταν από τον ρέφερι Super League κ. Φώτη Φωτιάδη, και τους βοηθούς του κ.κ Ιορδάνη Δημητριάδη και Νίκο Δημόπουλο από Σ.Δ. Φλώρινας, που εκπροσωπούν τη Δυτική Μακεδονία στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας μας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σίσκος, Ηλίας, Τάσιος, Μήνος, Λαδάς, Σαλβαρίνας,Μηλιάτης, Χασάι, Αντωνιάδης Κ., Αποστολίδης, Καρανάσιος, ενώ έπαιξαν και οι: Ευαγγέλου, Κράτσιος Α., Κοκκινίδης, Γιαννικώτσιος, Σιαραφέρας, Αντωνιάδης Γ., Γκέγκας, Τσόπρας, Καρανικολόπουλος, Παπαθανασίου, Γρηγοριάδης, Στεργίου, Λουδοβάρης

ΜΕΛΙΤΗ: Μπερμπερίδης, Σοφισλής, Σεκουλίδης, Τσώτσος, Κεσίδης, Τσιτσής, Γιώσης, Κάσα, Μπατμάς, Λεζάκης, Ρωμαίος, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αγγέλου, Πασλαμούσκας, Ντόνος, Κυριακόπουλος και Μαυροματίδης

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here