Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου διασκέδασης ΑΚΡΟΑΜΑ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2/2/2020, η κοπή Βασιλόπιτας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους Ορεστικού.

Άκρως εορταστικό και με την διάθεση στα ύψη, ήταν το κλίμα που επικρατούσε στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας για την νέα χρονιά, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, του 3ου δημοτικού σχολείου στο Άργος Ορεστικό. Απο νωρίς το απόγευμα, γονείς με τα παιδιά τους, που φοιτούν στο εν λόγω σχολείο, κατέκλυσαν την αίθουσα του κέντρου, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό γιορτινό κλίμα.

Στην αρχή της εκδήλωσης, απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του συλλογου κ. Δημήτριος Διαμαντής. Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα και τις δράσεις του συλλόγου, κατά της περασμένη χρονιά. Επίσης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό για την τρέχουσα χρονιά, όπου όπως τόνισε, ο σύλλογος έχει προγραμματίσει τριήμερη εκδρομή με προορισμό την Κέρκυρα.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Καραμανίδης ο οποίος μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε σε ένα μεγάλο έργο που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο και δεν είναι άλλο από την δημιουργία της βιβλιοθήκης. Έργο που έλαβε σάρκα και οστά με την συμβολή των δασκάλων, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων αλλά και του δήμου Άργους Ορεστικού.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Πασχάλης Μουτζίκης, την ενορίας του Αγίου Νεκταρίου, με το φλουρί να πέφτει για συνεχόμενη χρονιά στο ίδιο το σχολείο. Το φλουρί συνοδευόταν από μια εικόνα της Παναγίας, η οποία παραδόθηκε από τον ΔΣ του συλλόγου στον διευθυντή, προκειμένου να τοποθετηθεί στο κτίριο του συλλόγου.

Ακολούθησαν χορευτικές επιδείξεις από τους μαθητές όλων του τάξεων του σχολείου, που επιμελήθηκαν οι γυμνάστριες Μαρία Δούκα και Αφροδίτη Μπελονάκη, εκτοξεύοντας στα ύψη την διάθεση των παιδιών και όλων των παρευρισκομένων. Μετά το πέρας των χορευτικών επιδείξεων, ακολούθησε πολύωρο γλέντι, με Dj, που χάρισε μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαρά σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ήδη, ο δραστήριος σύλλογος, μετά και την άκρως επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, έχει βάλει πλώρη για τους νέους στόχους του 2020!

Φωτογραφίες: Αναστασία Λιάπη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here