Τις μέρες αυτές οι δημότες του Άργους Ορεστικού, έλαβαν τους λογαριασμούς, για την ύδρευση και την αποχέτευση, από την ανάλογη υπηρεσία του δήμου Άργους Ορεστικού!

Αρκετοί πολίτες, έχουν εκφράσει παράπονα για  αύξηση του καταβαλλόμενου ποσού, που αναγράφεται στους λογαριασμούς, ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που απευθύνθηκαν στο δήμο,  για να διατυπώσουν το παράπονο τους είτε για να ζητήσουν εξηγήσεις.

Για το ζήτημα ο ditikostipos.gr απευθύνθηκε στον δήμο Άργους Ορεστικού, στον οποίο θέσαμε το θέμα ώστε να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Για το θέμα μας μίλησε ο κ. Δαμιανός Σαμαράς, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Οικονομικού Τμήματος του δήμου. Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε ο κ. Σαμαράς, είναι η πρώτη αύξηση που γίνεται στα τέλη ύδρευσης-αποχέτευσης μετά από εννιά χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, ο Δήμος Άργους Ορεστικού κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, να μειώνει στο ελάχιστο δυνατό τα έξοδα, ώστε να αντισταθμίζει το έλλειμμα που υπήρχε σε σχέση με τα έσοδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα απολογιστικά στοιχεία του 2018, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε διαφορά της τάξης των 200.000 € (εισπραχθέντα: 730.000 € και έξοδα: 919.000 €).

Διαβάστε περισσότερα εδώ, www.ditikostipos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here