Τεράστια επιτυχία γνώρισε ο ετήσιος Χριστουγεννιάτικος χορός του Συλλόγου Μικρασιατών Άργους Ορεστικού «Η ΚΥΖΙΚΟΣ» που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στο γνωστό κέντρο διασκέδασης Ακρόαμα της πόλης. Καλεσμένη, εκ μέρους του συλλόγου, η γνωστή καλλιτέχνις Ντιλές Κοτς.

Στα ύψη εκτόξευσε το κοινό η Ντιλέκ Κοτς, η οποία με την ζεστή φωνή της και την αέναη προσπάθεια της, για την προσέγγιση των δύο λαών, χτίζοντας γέφυρες μέσα από τον πολιτισμό και το τραγούδι, μάγεψε και ξεσήκωσε του πάντες. Η ίδια καλωσόρισε τον κόσμο, που κατέκλυσε την αίθουσα του κέντρου, σε άπταιστα Ελληνικά, ενώ απέδωσε γνωστά παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας και όχι μόνο, και στην Ελληνική και στην Τουρκική γλώσσα. Επίσης ερμήνευσε και δικά της τραγούδια, μέσα από τις δισκογραφικές της δουλειές. Εξέφρασε δε την μεγάλη της χαρά που μετά από πολλά χρόνια, βρέθηκε και πάλι στα μέρη της Καστοριάς, μετά την πρόσκληση που δέχτηκε από τον Σύλλογο Μικρασιατών Άργους Ορεστικού «Η ΚΥΖΙΚΟΣ»

Το κοινό της, αντάμειψε με το ένθερμο και παρατεταμένο χειροκρότημα του, ενώ το προεδρείο του συλλόγου της προσέφερε μια πανέμορφη ανθοδέσμη ως έμπρακτο ευχαριστώ για την παρουσία της στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο χορό! Μάλιστα το κοινό χόρεψε με την ψυχή του όλα τα παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας, που με τόσο πάθος ερμήνευσε η Ντιλέκ.

Πριν την εμφάνιση στο πάλκο της καλλιτέχνιδος, την εμφάνιση της πραγματοποίησε η χορωδία του συλλόγου, η οποία απέδωσε τραγούδια της Μικράς Ασίας, δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα για την μεγάλη και υπέροχη βραδιά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here