Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους που αναλαμβάνουν καθήκοντα από σήμερα 08/09/2019 έως 09/10/2020

 

Δημήτρης Ευαγγελίδης

Κατάρτιση και εκτέλεση τεχνικού προγράμματος σε συνεργασία με τον υπεύθυνο προγραμματισμού. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνος προσωπικού του Δήμου.

Δημήτρης Μαυραντζάς

Ύδρευση, αποχέτευση, άρδευση, ηλεκτροφωτισμός, αποχιονισμός, πολιτική προστασία, εμποροπανήγυρη, λαϊκή αγορά. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνος υποδοχής πολιτών και διεκπεραίωσης καθημερινότητας πολιτών.

Χρήστος Εμμανουήλ 

Καθαριότητα, αποκομιδή, ανακύκλωση, πράσινο, άλση, παιδικές χαρές, νεκροταφεία, αδέσποτα, καταφύγιο αδέσποτων, αμαξοστάσιο Δήμου, γραφείο κίνησης, κατασκηνώσεις, έργα μικρής κλίμακας με ίδιο προσωπικό και μέσα, αγροτική δασική οδοποιία.

Ντίνα Σταυροπούλου 

Πολιτισμός, Παιδεία, αθλητισμών, κοινωνική αλληλεγγύη και κοινωνική μέριμνα, υγεία, υγιεινή, χορήγηση αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνη ΝΠΙΔ, εθιμοτυπίας και εορταστικών εκδηλώσεων.

 

Τα βιογραφικά των νέων Αντιδημάρχων

Δημήτρης Ευαγγελίδης

Ο Δημήτρης Ευαγγελίδης του Ευαγγέλου και της Πολυτίμης είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 1998. Γεννήθηκε το 1970 στο Άργος Ορεστικό όπου και κατοικεί.

Επί σειρά ετών (1999-2010) εργάστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καστοριάς, έχοντας την κύρια ευθύνη για όλο το εύρος των αρμοδιοτήτων των τεχνικών υπηρεσιών, ενώ ταυτόχρονα ασκούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα καθήκοντα και σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου με διαφορετικό αντικείμενο. Από το 2011 υπηρετεί στο τμήμα έκδοσης οικοδομικών αδειών της διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Καστοριάς.

Είναι νυμφευμένος με την Ελισάβετ (Βέτα) Κανδάκια, ιδιωτική υπάλληλο σε προνοιακή δομή στην πόλη της Καστοριάς, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Πολυτίμη και την Γεωργία.

Δημήτρης Μαυραντζάς

ΤΕΧ. Πολιτικός Μηχανικός και πατέρας τριών παιδιών.

Χρήστος Εμμανουήλ

Γεννήθηκε το 1964 στην Καστοριά και κατοικεί στο Κωσταράζι. Είναι παντρεμένος με την Αγνή Μανώλη και πατέρας δύο παιδιών. Ασχολείται με τη Γουνοποιία και  το τραγούδι. Έχει διατελέσει Κοινοτικός Σύμβουλος Κωσταραζίου από το 1991 έως το 1994, Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Κωσταραζίου από το 2003 έως το 2006 και Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου από το 1998 έως το 2000.

Ντίνα Σταυροπούλου

Γεννήθηκε στη Γερμανία. Μεγάλωσε και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α του Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ν. Καστοριάς και αργότερα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Άργους Ορεστικού ,υλοποιώντας δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα στους ενήλικες πολίτες, εποπτευόμενα από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Εργάστηκε ως γυμνάστρια σε διάφορους τοπικούς συλλόγους, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού και έως σήμερα σε ιδιωτικό γυμναστήριο.Είναι κάτοχος πιστοποιητικού γραφής Braille και Νοηματικής Γλώσσας. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Όραμά της είναι ένας Δήμος, αρωγός του κάθε πολίτη και η δημιουργία προϋποθέσεων εργασίας για τη νέα γενιά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here