Λίγο μετά τις 12 το βράδυ ολοκληρώθηκε το επεισοδιακό Δημοτικό Συμβούλιο του Άργους Ορεστικού.

Οι δύο πολίτες που προκάλεσαν το επεισόδιο, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Άργους Ορεστικού με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Στο αστυνομικό τμήμα πήγε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Βακόπουλος, ο οποίος και υπέβαλε μήνυση στους δύο πολίτες για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι προτού υποβληθεί η μήνυση, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε από τους δύο πολίτες εάν έχουν τη διάθεση να ζητήσουν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις, να λήξει το επεισόδιο, κάτι όμως που δεν έγινε αποδεκτό.

Mιλώντας στη sentra.com.gr ο κ. Bακόπουλος σημείωσε ότι η μήνυση δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την ουσία του θέματος, αλλά με τη διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου και την τροπή που πήρε. «Είναι θέμα αρχής και τήρησης της τάξης σε μία διαδικασία» τόνισε ο ίδιος.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του σημερινού δημοτικού συμβουλίου και ενώ συζητούνταν η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων στο Βογατσικό δύο πολίτες κατευθύνθηκαν προς τα έδρανα των δημοτικών συμβούλων και απαίτησαν να πάρουν το λόγο. Παρά τις προσπάθειες του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να τους επαναφέρει στην τάξη και να τους εξηγήσει τη διαδικασία με την οποία λειτουργεί ένα δημοτικό συμβούλιο, οι δύο πολίτες δεν έδειχναν πρόθυμοι να συμμορφωθούν ενώ κινήθηκαν εναντίον του Δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Αλέξανδρου Καράτζιου. Αμέσως μετά ζητήθηκε από το προεδρείο να καλέσει την αστυνομία η οποία και οδήγησε τους δύο πολίτες στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης όπου κατατέθηκε η μήνυση από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Στη φωτογραφία, η στιγμή που ο ένας από τους δύο πολίτες κινείται προς το μέρος του κ. Αλέξανδρου Καράτζιου. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here