Σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου  2017 αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στα πλαίσια των επαφών τους με τους τοπικούς φορείς της πόλης,  επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου Παναγιώτη, στο γραφείο του κ. Δημάρχου στην πόλη του Άργους Ορεστικού.

Ο κ. Δήμαρχος  ενημερώθηκε για τους σκοπούς ίδρυσης της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ., για τον ρόλο της στην τοπική κοινωνία, αλλά και τους στόχους που έχουν θέσει τα μέλη του Δ.Σ

Η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα με δέσμευση και των δύο πλευρών για συνέχιση των  επαφών. Ο κ. Δήμαρχος τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης της Ένωσης για την εκπροσώπηση των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ενώ αποφασίστηκε ο ορισμός «υπαλλήλου εξυπηρέτησης στρατιωτικών», ο οποίος θα μεσολαβεί για την γρήγορη εξυπηρέτηση των συναδέλφων για θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητας του δήμου.

Τέλος ο κ. Δήμαρχος δήλωσε συμπαραστάτης σε όποιο δίκαιο και λογικό αίτημα ήθελε επιλυθεί από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης, η πόρτα του γραφείου του οποίου θα είναι πάντοτε ανοικτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here