Ο 30χρονος σύντροφος, φέρεται ότι είπε στην κατάθεση που έδωσε στις αρχές, πως ο πατέρας της ήταν δύσκολος άνθρωπος και οι τσακωμοί με την κόρη του είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε ένας πατέρας στην Κέρκυρα όταν ανήμερα της Πρωτοχρονιας σκότωσε την 29χρονη κόρη του επειδή φέρεται να διαφωνούσε με τον δεσμό που διατηρούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η 29χρονη διέμενε μέχρι και πριν από λίγο καιρό με τον 52χρονο πατέρα της σε σπίτι στην περιοχή της Αλεπούς και στο νησί δεν υπάρχουν άλλα συγγενικά της πρόσωπα. Είναι γεγονός δε, ότι από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας με το γραφείο τελετών που παρέλαβε αργά χθες το βράδυ τη σορό της.

Η 29χρονη Ατζελίνα εργαζόταν σε καφετέρια του νησιού. Εκεί δούλευε και ο κατά πληροφορίες 30χρονος Αφγανός σύντροφός της ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές καθώς η νεαρή κοπέλα δεν εμφανίστηκε την Τετάρτη στην επιχείρηση όπου εργάζονταν.

Επειτα από έρευνες εντοπιστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας θαμμένη κοντά στο σπίτι της.

Ο 30χρονος άντρας στην κατάθεση που έδωσε στις αρχές υποστήριξε πως η 29χρονη Ατζελινα Π. διέμενε μαζί του το τελευταίο διάστημα καθώς καβγάδιζε συνέχεια με τον πατέρα της γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση τους. Ο ιδιος φέρεται να είπε ακόμη πως ο πατέρας της ήταν δύσκολος άνθρωπος και οι τσακωμοί με την κόρη του είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Από την πρώτη στιγμή ύποπτος κρίθηκε ο 52χρονος Α.Π ο οποίος ομολόγησε το βράδυ της Τετάρτης ότι δολοφόνησε την κόρη του. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 52χρονος χτύπησε το άτυχο κορίτσι με σιδερόβεργα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Να σημειωθεί ότι η σορος της κοπέλας βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου της.

girl43
girl3
girl2
girl1

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here