Στις 11:00 το «τελευταίο αντίο» στην Ελένη Τοπαλούδη στο Διδυμότειχο – Στο ανακριτικό γραφείο οι δυο κατηγορούμενοι.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας αποκάλυψε ότι η άτυχη νεαρή μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της.

Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ρόδου.

Ο ιατροδικαστής κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος μιλώντας στο «protothema.gr» εξήγησε ότι πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια. Αιτία θανάτου της άτυχης κοπέλας είναι ο πνιγμός, ενώ έφερε και σημάδια στραγγαλισμού αλλά και εκδορές και χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Όσον αφορά την κατηγορία περί βιασμού που άσκησε ο εισαγγελέας ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι διερευνάται και δεν είναι σε θέση να πει κάτι ακόμη.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. Ήθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», ανέφερε με θυμό, η μητέρα της άτυχης 21χρονης.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης

Νωρίς το πρωί ο 19χρονος και ο 21χρονος που έχουν συλληφθεί ως οι δράστες της άγριας δολοφονίας οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο αλβανικής καταγωγής Αλέξανδρος ομολόγησε ξημερώματα Τρίτης πως εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ ο Έλληνας φίλος του αρνείται μέχρι και σήμερα τις κατηγορίες που τους απέδωσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, μεταξύ των οποίων και αυτής του βιασμού. Ο Έλληνας ζήτησε και έλαβε μέσω του δικηγόρου του 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Έλληνα κατηγορούμενου, Άκη Δημητριάδη, ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι δεν συμμετείχε στο συμβάν που ήταν μοιραίο για την κοπέλα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here